OpenWrt Forum Archive

Topic: Transmission and Port Forwarding

The content of this topic has been archived on 2 May 2018. There are no obvious gaps in this topic, but there may still be some posts missing at the end.

Hi guys!
Got Transmission on my TP-Link 1043ND an it works fine so far.
But it always says the 51413 Port is closed. So I tried to forward it via luci and forwarded external Port 51413 to 192.168.1.1 (Router-IP) and internal-port 51413 - port not reachable from outside.
What did I miss?

(Last edited by Diablokiller999 on 10 Dec 2010, 11:10)

Just open. Not forward.

uci add firewall rule
uci set firewall.@rule[-1].src=wan
uci set firewall.@rule[-1].target=ACCEPT
uci set firewall.@rule[-1].proto=tcp
uci set firewall.@rule[-1].dest_port=51413 
uci commit firewall

added both tcp and udp:

config 'rule'
        option 'src' 'wan'
        option 'target' 'ACCEPT'
        option 'proto' 'tcp'
        option 'dest_port' '51413'

config 'rule'
        option 'src' 'wan'
        option 'target' 'ACCEPT'
        option 'proto' 'udp'
        option 'dest_port' '51413'

but the test with canyouseeme.org only says connection timed out, no port forwardings etc. in the config.
Do I have to restart the whole router?

Diablokiller999 wrote:

added both tcp and udp:
Do I have to restart the whole router?

A bit late, but since it's still useful:
You can either just restart the firewall with the command

/etc/init.d/firewall restart

or restart the whole router.

I have the same problem. I tried all methods I can find.
Still doesn't work

The discussion might have continued from here.